Uitwisseling & terugkeer

At botastimberpt.com, Wij bieden VEEL VERZENDING EN TERUGBETALINGEN Bij bijna elk onderdeel dat we dragen, is er geen risico. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, accepteren wij u graag binnen 14 dagen na de leverdatum uw retourzending voor een uitwisseling of terugbetaling. En als uw item (s) in aanmerking komen, zullen we u ook een GRATIS retour etiket. Volg deze eenvoudige richtlijnen gewoon:

Om een retourverzoek via deze website in te dienen, log in bij uw account, ga naar ‘Voltooide bestellingen’, Klik opterugkeer Items’ Naast de betreffende bestelling vul het formulier in en klik opVerstuur Retourverzoek’. Als alternatief kunt u contact met ons opnemen via telefoon of email met uw bestelnummer, wat u wenst terug te keren en waarom u het wenst terug te sturen.

U ontvangt dan een e-mail met uw Retourverzoek ID plus instructies over hoe u de artikelen naar ons kunt retourneren.

Wij zullen het met u eens zijn om het product, afhankelijk van beschikbaarheid, terug te betalen, te vervangen of uit te wisselen.

Gelieve de retourartikelen terug te sturen naar ons zonder onnodige vertraging en in elk geval uiterlijk 14 dagen vanaf de dag waarop u uw retourverzoek communiceert. We raden u aan een geregistreerde of track en trace post methode te gebruiken die voldoende verzekeringsdekking biedt voor de geplaatste waarde.

Bij ontvangst van de verpakking zullen we bepalen of het item in overeenstemming is met ons beleid acceptabel is.

Zodra we uw geretourneerde goederen hebben ontvangen, sturen wij u een emailbevestiging en wordt uw terugbetaling binnen 7 dagen verwerkt.

Terugbetalingen worden terugbetaald met dezelfde betaalmethode als voor de eerste transactie. Het kan een paar extra werkdagen doen voor het bank- en creditcardsysteem om de gelden terug te betalen op uw creditcard of bankrekening zodra we u terugbetaling hebben verwerkt.

Als het item niet aanvaardbaar is, dan sturen we het aan u met een uitleg over de redenen voor het retourneren.


Retourbeleid

U mag goederen inspecteren en proberen op een manier die in een winkel mogelijk zou zijn. Het is goed om te proberen, en het kan over andere schoenen worden geprobeerd.

Als u een deel of al uw bestelling wenst terug te geven voor een terugbetaling of ruil, moet u ons binnen 14 dagen na de dag na levering van het artikel in kennis stellen. U kunt ons op de hoogte stellen door een retourverzoek in te dienen in het voltooide bestel gedeelte van uw account op deze website of per email of per telefoon.

Klanten ontvangen mogelijk geen volledige terugbetaling zodra items van een intieme aard, b.v. Thongs body kousen zijn gedragen.

Items van een intieme aard, b.v. Thongs en G-strings kunnen niet worden teruggegeven zodra de schoenen zijn gebroken. Producten kunnen niet retourneren.

Klanten krijgen mogelijk geen volledige terugbetaling als items worden teruggegeven aan ons gebruikt of gewassen, niet in de originele staat met tags intact, met een merk of geur.

Wij verzoeken dat de artikelen samen met de originele verpakking van de originele fabrikant worden teruggestuurd, zodat toekomstige klanten het artikel kunnen ontvangen als de fabrikant die bedoeld is.

Bewaar de verzendkosten bij het verzenden van de goederen naar ons. Dit is voor uw eigen veiligheid in geval goederen verloren gaan in transit.


Recht op Annuleren

U heeft een wettelijk recht om uw bestelling te annuleren onder de Regels voor consumentencontracten (informatie, annulering en aanvullende kosten) 2013. Zie voor meer informatie onze pagina Recht op annuleren.

 

Terugbetalingsbeleid

Voor volledige bestelling retourverzoeken of annuleringen ontvangen binnen 14 dagen na de dag na aflevering van de bestelling, zullen wij uw betaling terugbetalen, inclusief de verpakking en verzendkosten (behalve de extra kosten die ontstaan als u een soort levering anders dan de minst dure koos Type standaard levering aangeboden door ons). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de orderposten.

Voor verzoeken om gedeeltelijke bestelling, binnen 14 dagen na de dag na ontvangst, ontvangen wij de kosten van de bestellingskosten. Verpakking en verzendkosten worden niet terugbetaald. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de orderposten.

Hele of gedeeltelijke order retourverzoeken ontvangen na 14 dagen van de dag na levering kunnen naar ons goeddunken worden overgenomen en een creditbrief of uitwisseling aangeboden. De verpakking en verzendkosten zijn niet terugbetaalbaar en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestelpunten.

Standaardkosten voor verzending en verzendkosten voor uitwisselingsartikelen worden niet in rekening gebracht, tenzij de uitwisselingsartikelen later teruggestuurd worden voor een terugbetaling, in welk geval zij van de restitutie worden afgetrokken. Express-verpakking en verzendkosten voor uitwisselingen moeten vooraf worden betaald.