Klantenservice

Betaling
Credit card (VISA, MasterCard)

Het is heel eenvoudig en veilig voor online betaling in onze botastimberpt.com. We bewaren uw creditcardgegevens niet of beoordelen ze niet. Alle informatie is versleuteld en verzonden zonder risico met behulp van a Secure Sockets Layer (SSL) protocol.

NOTE: Waarom is mijn betaling mislukt?

Betaling met creditcard kan falen als gevolg van de volgende redenen.

1, Foutieve informatie. Verkeerd creditcardnummer of wachtwoord zal leiden tot het falen van de betaling. Probeer het opnieuw te betalen en zorg ervoor dat de informatie juist is.

2, Onvoldoende krediet. Controleer alstublieft uw account en zorg ervoor dat het geld voldoende is.

3, Bankautoriteit en fraudepreventiesystemen. De transactie kan worden geblokkeerd omdat het land van het bankidentificatienummer niet overeenkomt met het land van het factuuradres of het land van factuur en het land waar het IP-adres zich bevindt, komen niet overeen.

4, Betalingssysteem Handhaven. We houden ons systeem regelmatig in stand. De betaling kan worden mislukt door het onderhoud. Probeer het later nogmaals.

Als u problemen hebt met het betalen via Credit Card, Probeer een andere betaalmethode en betaal het opnieuw. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer betaalmethoden.


Verzending en levering
Shipping
Ons bedrijf zal de snelste verzending van de wereld, inclusief EMS, DHL. De meeste bestellingen worden verzonden via International Express Mail Service En komen meestal binnen 1 week voor. Wij zijn een professionele online dealer en werken samen met EMS langetermijn. Alle bestellingen zijn verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kunnen bijgehouden worden op de EMS Website.

  1. Zorg ervoor dat u thuis bent als u verwacht wordt dat u aankomt.
  2. Alle pakketten worden in een andere doos verstuurd.
  3. Terwijl voor groothandel, neem dan contact met ons op! Gratis verzending en grote korting kunnen worden aangeboden.

Tijd om te bezorgen
Ontvangst van internationale orders nemen 7-12 werkdagen. Over het algemeen is de totale verwerkingstijd en verzending gelijk aan de totale levertijd. De verwerkingstijd bedraagt in het algemeen 24 Uren naar 2 dagen. De verwerkingstijd omvat het ontvangen van uw bestelling, het verzenden van informatie naar het betreffende magazijn, het verpakken en verzenden van het item naar. Nadat de behandeling is voltooid, begint de expeditie. Vervoer tijd is de doorsturen tijd express levering van het magazijn naar uw bezorgadres.

Internationale verzending
Wij bieden uitdrukkelijke bezorging met verzekerings- en bevestigings tracking-verzendkist. Het duurt gewoonlijk 5-12 Werkdagen voor levering. 24-72 Overuren voor de verwerkingstijd en kunnen oplopen tot 72 Bijkomende uren in geval we contact opnemen met de betalingsverwerker voor creditcardverificatie.

Wij zijn niet aansprakelijk voor het in rekening brengen van douanerechten in elk land. Wij berekenen de volledige verzendkosten voor alle retourzendingen en internationale handel.

* Voor pakketten die niet worden aangevraagd of teruggestuurd wegens onvolledig adres, worden de werkelijke verzendkosten in mindering gebracht op de restitutie.
* Als uw bestelling niet op tijd komt, is er mogelijk vertraging als gevolg van compensatieverwerking die is aangepast voor uw land. Voel je vrij om ons te mailen om u te helpen uw pakket op elk gewenst moment te vinden.
 
Bestelling Bijhouden
Volgordevolgorde is beschikbaar op de pagina Mijn account of stuur een trackinglink met het volgnummer per e-mail wanneer de bestelling is verzonden.

Als uw bestelling laat verschijnt, moet u de volgende punten overwegen:
*Levering vindt alleen plaats op weekdagen, maandag tot en met vrijdag.
* Van bepaalde feestdagen komen de vervoerders niet op of leveren ze af.
* Wij nodigen u uit om ons te contacteren voor verdere bijstand.